Chhuk


Sinds 2006 werkt Cambodia-Dutch Organization in de prachtige natuurlijke omgeving van het authentieke dorpje Phoem CHHUK (je spreekt het uit als Tsjoe). Chhuk ligt 30 kilometer ten zuiden van de stad Siem Reap (bij Angkor), Lees verder “Chhuk”

Medical post

Medische post


Cambodia-Dutch Organization heeft samen met de plaatselijke bevolking van Chhuk een nieuwe medische post gebouwd. Sinds de opening is het elke dag druk en komen er steeds meer patiënten bij. Inmiddels hebben we gemiddeld 100 patiënten per dag. Lees verder “Medische post”

Takeo


Champei is een commune in het district Batie, wat weer behoort tot de provincie Takeo, en Ligt ongeveer 40 kilometer ten zuiden van de Cambodjaanse Hoofdstad Phnom Penh. In Champei liggen ondermeer de dorpen Preaek en Muen Protchan Lees verder “Takeo”

Rhomdeng


In het disrict Khnar Po ligt het afgelegen dorpje Rhomdeng. Net als in veel omliggende dorpen, was ook hier de kwaliteit van de primaire school van een bedenkelijk niveau. De lesmethoden waren achterhaald en de meeste basismiddelen ontbraken Lees verder “Rhomdeng”

Cambodian kids

Community Center


CDO

Cambodia-Dutch realiseert in samenwerking met Wilde ganzen een community center op het platteland van Cambodja. Het community center wordt gebouwd op grond van de commune, tegenover onze medische post in Khnar Po. Lees verder “Community Center”

Moringa


De Moringa is een wonderbaarlijke boom. Het is een van de meest voedings stofrijke planten ooit ontdekt en is op diverse gebieden te gebruiken. Moringa Oleifera (Ook wel de miracle tree of Magic tree genoemd) is extreem rijk Lees verder “Moringa”

educatie

School Samrongh


Samrongh is het op één na laatste dorp in in de commune Khna Po, de commune waar ook de dorpen Chhuk, Rhomdeng, Bho, Sambath, Tsjob, Bhos Thom en Thomrie Chhong onder vallen. De school van Samrongh Lees verder “School Samrongh”

projecten

Samroang


Na de succesvolle realisatie van het community centre in Khnar Po, gaan we ons nu inzetten om fondsen te werven voor een volgend project: Lees verder “Samroang”