Start nieuw Cambodiaans schooljaar

Maandag 01-10-2012

Certificaat dag “Lets go 6”:

Vandaag 05.00 op en om 07.00 smorgens de grote dag in de commune dit keer in het dorp Somboth,
1. het nieuwe Cambodiaans schooljaar begint en
2. we reiken vandaag aan de 6 beste students die Lets go 6 examen met uitstekend gevolg hebben afgelegd een Engelse certificaten uit en
3. aan 15 studenten van lagere Engelse lessen die de beste test gemaakt hebben, alle krijgen een leuk presentje namens ons (CDO) en
4. De opening van onze nieuwe biblioteken in drie dorpen gesupport door de Karel de Grote school uit Nijmengen dankzij Yanthe en Erik van deze school.

Zie hier de prachtige bibliotheekjes gedoneerd door Karel de Grote school uit Nijmegen : http://s299.photobucket.com/albums/mm288/Cambodia-Dutch/Jan/Roemdeen/

Aangekomen is de Goeverneur van het Distrikt, de directeur van onderwijs van het distrikt, een afgevaardigde van de Organizatie van Room to Read, de commune man, hoofdmannen, alle school directeuren, lokale Leraren van alle dorp scholen en vooral heel veel kinderen van alle dorpen naar de de plaatst gekomen in het hart van de commune het dorp Somboth.

 

 

Veel heel veel kindeen zijn aanwezig te voet van alle dorpen !

 

 

 

De kids van Chhuk heb ik meegenomen vooral Lors vind dit erg leuk.

Onze jongens lopen in onze nieuwe Cambodia-Dutch T-shirts rond en rennen om alles geregeld te krijgen,  de monikken komen er al aan en dus eerst even aan boudha denken.

Iedereen moet een speech houden dus ook ik, de kids hebben er duidelijk al genoeg van 🙂 En uiteraard bedank ik de Karel de Grote School hier heel erg hartelijk. Wat zijn ze hiermee blij !

 

 

 

 

 

 

 

We reiken een heel mooi certificaat uit en de Lets Go 6 studenten ontvangen een heel mooi presentje.
Op het einde krijg ik tot mijn grote verassing een gouden medaile uitgereikt door de gouverneur van het Distrikt, wat een verassing !

Een meer dan super leuke en mooie dag en dan zie je wel degelijk dat onze mensen al veel geleerd hebben, zij hebben alles georganiseerd dat was 8 jaar geleden niet zo !
Meer foto’s zijn hier te zien:

http://s299.photobucket.com/albums/mm288/Cambodia-Dutch/Jan/CHHUK/
Geweldig iedereen heel erg bedankt !
groetjes
Jan

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *