1e dag na aankomst, bezoek CHHUK en de munck chat bezocht

Gisteren 14 Oktober 2009 zijn we met Olaaf en Elke, Rita en Maaike naar CHHUK gegaan. Olaaf met zijn vriendin Elke die al meerdere malen in Cambodia zijn geweest en onze projecten kennnen wilde een film maken van wat we hier allemaal nog meer doen als alleen Engelse les geven,de nieuw school zien in CHHUK, waar we het geplande ziekenhuis gaan bouwen en Lhaom en Lhea zien natuurlijk.

Een leuke dag maar zware dag omdat Jop (een van vrijwlligers 10x waterpompen heeft gedoneerd en Suzan een andere vrijwilligster 2x waterpompen ) wilden we graag de lokaties zien en hoe alles verloopt en natuurlijk de families bezoeken die we voorzien van eten, de weeskids, de groententuine die we hebben aangelegdetc etc.

Drukke dag geweest zeker voor hun omdat ze net een dag waren aangekomen.

Iedereen kende Rita en Maaike nog van de vorige bezoeken dus ook erg leuk voor hun dat ze nog zo goed herkend werden, een warm onthaal in de commune.

Om 16.30 zijn we terug gekomen en savonds naar de munck chat gegaan, war toeristen vragen kunnen stellen over boudhisme en ik zo goed als altijd mee ga omdat ik de monnik Sokhoun erg goed ken en hij het leuk vindt als ik mee ga, de vragen zijn soms erg moeilijk voor ze.

Om 20.00 snel gaan eten en nog nagebuurt met Rita en Maaike tot 22.30. We zijn snel gaan slapen want het was een mooie maar lange dag.

Groetjes

Jan

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *