Cambodia

Bouwprojecten Cambodja zomer 2017

Het is weer de tijd van het jaar dat een groot deel van de Nederlanders op vakantie gaat. Ondanks de zomervakantie in Nederland lopen onze projecten in Cambodja gewoon door.

Progressie bouwprojecten

Vooral de progressie van onze bouwprojecten in de communes gaan gestaag verder. Zo zijn we bezig met het repareren van het dak van een van de scholen en het vernieuwen van de poort in Chhuk. Op de planning staat een nieuw project met toiletten voor de lokale bevolking, waarvan de voorbereiding in volle gang is.

Community house

De voorbereidingen van de bouw van het community center zijn met vertraging afgerond. Het grondstuk moest verder opgehoogd worden dan vooraf gedacht. De hevige regenperiode heeft de gemaakte ophogingen aangetast, waardoor het verloop van het project nogal vertraagd werd. Inmiddels is de bouw in volle gang en is er ondertussen sprake van een echt gebouw.

Cambodia

bouw

Vrijwilligershuis

De bouw van het vrijwilligershuis in Chhuk vordert gelukkig goed. Het terrein moest ook hier flink opgehoogd worden, om toekomstige problemen met regenwater te voorkomen. De bouw is inmiddels in de afrondende fase, maar een exacte opleveringsdatum kunnen we nog niet geven. Daarover later natuurlijk meer.

volunteers

project

Uiteraard kunnen we deze projecten niet laten slagen zonder jullie ondersteuning en willen we hierbij ook alle sponsoren en donateurs hartelijk bedanken voor de financiƫle hulp om dit alles te realiseren!

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *