Cambodia-Dutch nieuwtjes van januari en februari 2015

Gerry en Jeannette van de PR-groep hebben na noeste arbeid het bedrijf Van Donge & de Roo BV bereid gevonden onze laatste container te financieren!!!!!

Jaap heeft een heleboel dozen medicijnen van de apotheken midden Nederland ontvangen, die kunnen donderdag 26 februari met de container mee! Jaap gaat binnenkort weer toiletten bouwen met de Cambodjanen in Takeo, hij heeft ook een droogmachine geregeld voor de moringabladeren. Jan helemaal blij!

Moringa Baca Villa heeft maar liefst 5 certificaten gekregen van de regering omdat zij vinden dat er zeer belangrijk werk verricht wordt op het gebied van educatie aan de boeren om moringazaden te planten en op te kweken. Ook waarderen zij de voorlichting die gegeven wordt over de aanvulling van eenzijdige rijstvoeding met de vitaminerijke moringaproducten.

Harry en Christa Nollens van het OPA hebben €1000 gedoneerd voor het community centre.

In de catalogus van Sunware staat een leuk stuk over ons werk in Cambodja, zij ondersteunen onze stichting Cambodia-Dutch financieel. Marleen Kuypers, dochter van Leon Kuypers (van Sunware) studeert marketing en zij wil zich inzetten om onze fairtrade tassen beter op de markt te zetten.

De opbrengst van de komende collecte van SAMEN VERDER (Eindhoven-Stratum)is voor ons sewing project in Takeo.

Jos Graat gaat de PR groep aanvullen en wil zich richten op grote fondsen!

You Might Also Like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.