glazen huis

Diverse eindejaarsacties voor Cambodja

Tegen het einde van het jaar worden we telkens weer verrast door de vele acties die mensen en bedrijven starten om onze organisatie en projecten te ondersteunen. Dit jaar lopen weer een aantal hartverwarmende grote en kleine acties. Enkele van deze leuke initiatieven willen we jullie natuurlijk niet onthouden:

Acties voor Cambodja

  • Het Mill-Hillcollege heeft dit jaar een eigen glazen huis , waarvan de opbrengst voor Cambodia-Dutch is. Neem voor meer informatie een kijkje op de website van het Mill-Hillcollege.

    Update 23-12-2016: Wat een geweldig resultaat. De Glazen Huis actie van het Mill-Hillcollege leverde een bedrag van maar liefst € 6.441,50 op. Daarbij is ook nog een bedrag van € 815,00 opgehaald tijdens het afscheid van de rector van het Mill-Hillcollege. Iedereen hartelijk bedankt namens de Cambodjaanse bevolking!

Mill Hill

  • Onze steun en toeverlaat Ada heeft kerstballen gebreid, die verkrijgbaar zijn in onze tweedehands en fair trade winkel in Eindhoven. Ga naar de winkel en bemachtig zo’n coole kerstbal!

  • Enkele Eindhovense scholen in het voortgezet onderwijs strijden in een kennisquiz voor de eer en combineren deze actie met een inzameling die ten goede komt aan de projecten in Cambodja.

kerst

Alle initiators en deelnemers aan deze geweldige acties willen we namens onze stichting en de Cambodjaanse bevolking bedanken voor hun steun en inzet!

Natuurlijk lopen er nog meer acties en zijn er diverse initiatieven die gestart zijn, maar hierover later meer op deze site en op onze Facebookpagina!

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *