tassen

Feest tienjarig bestaan Stichting Cambodia-Dutch

Niet alleen het heerlijke weer zorgde voor een fantastisch feest, de warme sfeer moet bijna tot in Cambodja voelbaar zijn geweest!

Cambodia-Dutch jubileum zaterdag 30 juni 2018

In de feestelijk versierde pagodetent ontvingen we onze gasten: trouwe vrijwilligers uit het hele land,vrienden en vriendinnen, mensen uit de buurt, belangstellenden die ons net leerden kennen door uitgebreide krantenberichten over ons 10-jarig bestaan  enz. Overal waren groepjes geanimeerd aan het praten, de winkel was vol klanten, kinderen knutselden fraaie kabouters van boomstammetjes, grabbelden of vermaakten zich op het springkussen.Er waren kraampjes met onze fair trade tassen ,de moringa-producten en onze nieuwe verjaardagskalender. Ook onze groothartige donateur Wijngaard Hees wist in hun kraampje velen te verleiden om wat flessen aan te schaffen.

10 jaar

In het tot skype-ruimte omgetoverde kantoor konden we een half uur met Jan in Cambodja praten en zo hoorden we de laatste nieuwtjes. Rita stelde daarna het bestuur voor en blikte terug op alle projecten van de afgelopen tien jaren. Ze verhaalde van successen, maar sloeg ook de verrassende zaken die we tegenkwamen niet over.

skype

Daarna speelde de zeskoppige band (de Fratelli Brothers) de sterren van de hemel met fraaie ballades en leuke swingende nummers, er werd gedanst en iedereen genoot. Hans was inmiddels met zijn team een verrukkelijke Cambodjaanse maaltijd aan het koken. Zo smulden we wat later van de kruidige soep en de kleurige curries met nootjes en salade om te eindigen met een bloemrijk toetje van mango- ijs met vruchten.

eten

Door dit heerlijke feest voelen we ons erg gesteund en opgeladen om verder te gaan met ons werk in Cambodja. Gelukkig hebben we mooie donaties gekregen voor ons nieuwste project: de nieuwbouw bij Samroang school.

We danken allen die zich ingezet hebben om van deze dag een echt feest te maken.

band

donateurs

sponsor

dessert

feest

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *