Maaswaal College zamelt met kunst 2.700 Euro in

Via het verkopen van loten voor kunstwerken, welke gedoneerd zijn door Willem van Lieshout, hebben leerlingen van het Maaswaal College in Wijchen 2.700 Euro ingezameld.

Het Maaswaal College zocht naar een liefst duurzaam goed doel en kwam uiteindelijk uit bij Cambodia-Dutch. De laatste ontwikkelingen die wij als organisatie tot stand hebben gebracht, het aanleggen van plantages van Moringabomen, sprak het College en Willem van Lieshout erg aan.

Om geld in te zamelen voor onze stichting mochten de leerlingen vanaf vrijdag 11 april loten verkopen. De deelnemers aan de loterij maakten kans op een kunstwerk. Deze prijzen waren van Willem van Lieshout, eigenaar van PARC, en hij heeft ingelijste prenten geschonken voor de loterij. PARC was tussen 1990 en 2010 uitgever van Kunst in oplage. En omdat zo’n oplage vaak groot is, verhuurde PARC ook kunst aan bedrijven. Uit die collectie komen deze kunstwerken.

Op donderdagmiddag 17 april was, onder toeziend oog van notaris van Beek, de prijsuitreiking. De leerlingen hadden goed hun best gedaan, want de opbrengst was maar liefst € 2.700,–. Daarnaast gingen ook nog velen naar huis met een prachtig kunstwerk.

We willen het Maaswaal College en Willem van Lieshout hartelijk bedanken voor dit geweldige initiatief en de prachtige opbrengst!

Ga voor meer informatie naar: Website Maaswaal College

You Might Also Like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.