voluntering

Nawoord Project Summa4Cambodja

In de loop van 2013 is Project Summa4Cambodja opgestart. Summa4Cambodja is een project naar het idee van Greg Gerrits, student aan het Summa College in Eindhoven. Het doel van het project is het voorzien van waterfilters voor bewoners van het platteland van Cambodja. Het Project is afgelopen week met succes afgesloten en willen jullie het bericht van het project team niet onthouden:

Het leven op het platteland van Cambodja zit erop. Met tientallen prachtige ervaringen beginnen we nu aan de terugreis. Van mensen die met tranen in hun ogen een waterfilter ontvangen tot het afscheid in de klas en vervolgens met de familie. Samen met vijf geweldige meiden mocht ik dit allemaal delen. Van huilen omdat je het even niet meer weet tot één groot watergevecht met de kinderen in de stromende regen. We hebben elkaar en onzelf beter leren kennen en weten wat het is om echt back to basic te leven. Soms was het zwaar door de hitte, de beesten die overal zitten en een bed wat je kunt vergelijken met de grond. Toch zou ik het niet anders willen als ik het anders had kunnen hebben. Alhoewel, drie extra hangmatten waren best handig geweest! Nu op naar Bangkok om de reis af te sluiten zoals we begonnen: Met cocktails, airco, westers eten en elkaar! Einde. Doei.

Namens de stichting en alle mensen in de commune in Cambodja willen we Greg, Alice, Irene, Fleur, Jeeri en Rosie en de sponsoren die Project Summa4Cambodja mogelijk hebben gemaakt hartelijk bedanken voor hun inzet.

Kijk voor meer informatie op:

Summa4Cambodja
Summa College

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *