Nieuwe container met spullen naar Cambodja

Via Els Reymen en Marleen de Laet is er gelukkig toch weer een container naar Cambodia op weg! Het bedrijf waar Marleen werkt heeft spontaan aangeboden om de helft van de kosten op zich te nemen! Wat een geweldig cadeau zo op het einde van het jaar! Op oudejaarsdag is er door meer dan 25 vrijwillligers een 12 meter lange container ingepakt, onder het genot van een kop koffie met een oliebol is er hard gewertk en om 9.30 smorgens reed de container de straat uit op weg naar Antwerpen waar hij op 5 januari over zee vervoerd wordt naar Phnom Penh. Ook Els met dikke muts op net 1 dag terug uit Cambodia en Marleen met haar man Ludo zijn vanuit Antwerpen komen kijken naar dit spektakel.

Wij willen de firma Steinweg nv bedanken voor dit gulle gebaar!! Onze dank gaat ook uit naar Els voor de goede tip en Marleen die hier meteen op is gedoken, alles zo keurig heeft afgehandeld en er een aantal dagen werk aan heeft gehad!

Heel heel hartelijke dank aan alle vrijwilligers die weer massaal op zijn komen dagen ook al was het op jullie vrije dag om 7.00u smorgens! Daardoor verliep deze container actie weer zeer voorspoedig!

You Might Also Like

One thought on “Nieuwe container met spullen naar Cambodja

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *