Cambodja project boeren

Nieuwsbrief maart 2024

Wat heerlijk om te kunnen vertellen dat er zo veel belangstelling is voor ons “Better Life Education Farm”project. Heel veel mensen bezoeken de farm om inspiratie op te doen en om voorlichting te krijgen. De bezoekers komen uit het hele land, het aantal energieke vrouwen is hoog. Ook is er veel interesse van andere Ngo’s in Cambodja.

Better Life project update

Geen wonder dat ze bij Wilde Ganzen blij zijn dat hun steun zulke goede resultaten oplevert. Het eerste jaar is nu afgerond, de staf in Cambodja heeft drie financiële rapportages van hoge kwaliteit ingeleverd. Als de vierde afgerond is, kunnen we door naar het tweede jaar. Het team van CDO staat te popelen om de geplande ideeën vorm te geven, dus de financiële ondersteuning is hoogst welkom. Er is inmiddels een grote hal neer gezet deze wordt nu o.a. als inforuimte gebruikt, maar het doel is om als opslagruimte voor alle landbouwproducten te dienen.

Bij een van onze creatieve medewerksters borrelde al nieuwe plannen op: Een modelboerderij met landerijen, een greenhouse (kas) en solarcabines. Zij ziet al mogelijkheden om er een compleet ecosysteem van te maken. Wij in Nederland worden ook al helemaal enthousiast.

Wil je meer van onze nieuwsbrief lezen?

Lees hier de hele Nieuwsbrief maart 2024!

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *