Onze Moringa is gecertificeerd

De afgelopen anderhalf jaar heeft Jan en onze organisatie in Cambodja hard gewerkt aan het Cambodia-Dutch Moringa project. Stapje voor stapje gaat het beter en krijgen we alle facetten van het project beter onder de knie. Onze producten exporteren we inmiddels naar diverse landen en ook in Cambodja zelf beginnen we een deel van de markt voor ons te winnen.

[one_half first]Baca-Villa-Chemical-test-report-Pasteur[/one_half] [one_half]Baca-Villa-Moringa-Powder-Microbiological-test-Pasteur[/one_half]

[hr_invisible]

Afgelopen week kregen we het geweldige nieuws, dat het Cambodjaanse Ministerie van Industrie ons als eerste heeft gecertificeerd als officieel goedgekeurd Moringa producent. Het certificeren is tot stand gekomen na twee tests door Pasteur, een officieel Frans laboratorium in Phnom Phen, die in opdracht van het ministerie werden doorgevoerd. De eerste test is ter controle of we geen chemische producten voor de teelt en productie gebruiken. De tweede test is een controle op mogelijke infecties van de moringaplant en de eindproducten.

We zijn dolgelukkig met de certificering en zien het ook als een bekroning voor het harde werken van iedereen die bij het Moringa project betrokken is. Vooral Leon den Hoedt, afgestudeerd op Food Hygienic en Technology, willen we bedanken voor het gehele proces en regels m.b.t. hygiëne op de rails te zetten. Het project en het merk krijgen door de certificering een meer professionelere uitstraling, wat het op de markt brengen van de producten voor ons een stuk makkelijker maakt.

Het is weer een grote stap voorwaarts richting de doelstelling die we met het Moringaproject voor ogen hebben!

Leuke Moringa Weetjes

Wist je dat:

– We 6000 bomen erbij gaan kweken
– We goede contacten hebben in o.a. China en Europa
– We in alle steden in Cambodia verkooppunten hebben, waar onze Moringa wordt verkocht in supermarkten, shops en door resellers.
– We vanaf komende week ook Moringa Olie op de markt brengen in een heel mooi doosje (voor in eten en voor health te gebruiken)
– we vanaf volgende maand ook onze eigen Moringa zeep gaan verkopen

[hr_invisible]

Moringa Seed Oil Package

[hr_invisible]

 

Kijk voor meer informatie ook op www.baca-villa.com of bezoek onze Facebookpagina.

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *