Rita, Maaike en Egidio zijn aangekomen en de 40 T container…..

13 Oktober 2009 Rita, Maaike en Egidio zijn aangekomen om ons bijna 4 maanden te komen helpen hebben we ze op een spectaculaire wijze ontvangen.

Omat we weer voor de 3e keer opnieuw naar Phnom Phen waren gegaan om de getekende tax vrijstelling proberen te krijgen van de 40T contianer (die inmiddels in de haven ligt te wachten) en het weer niet opnieuw getekendwas waren we snel doorgereden via Battambang om Rita, Maaike en Egidio via Poipet op te halen, helaas dat lukte ook niet helemaal.

In Sisophon belde Phea de jongens op van de bussen die hij nog van vroeger kende en die waren vanaf Poipet al aangeden, wij snel een koffie gedronken in Sisophon en hoorde dat ze net ons voorbij waren gereden dus snel afrekenen en achter hun aangereden. Ik had Rita een sms gestuurd dat we achter hun aanreden en we ze zouden zien in dat restaurant, Rita begreep er niets van want ze wist wij zouden in PP zitten. Grote hilariteit in de bus want Rita had gezegd in de bus dat wij achter hun aanreden, uitgelegd hoe de gasten eruit zagen en ja hoor er zat een donkere man (Egidio) in de bus met nog twee dames, dus wisten wij oke dat is de bus waar ze in zitten.

We hoorden dat ze iets voor ons reden en ze zouden stoppen net na Sisophon in een restaurant, daar net aangekomen was de bus waar Rita, Maaike en Egidio ook in zaten keken zij natuurlijk hun ogen uit toen we ons daar zagen staan.

Een leuk en onverwacht welkom op deze lokatie, na een intensieve eerste ontmoeting zijn we achter hun aangereden ivm wij geen plaats in de wagen vor de gigantische hoeveelheid bagage die ze bij zicht hadden, erg leuk deze ontvangst.

In Baca Villa stond de hele familie ons allemaal warm op te vangen, de hele Baca famlie stond ons op te wachten.

Helaas hebben we vrijstelling van belasting van de container nog niet, we zullen zeker nog enkele dagen moeten wachten, we zijn erg teleurgesteld niet alleen loopt onze hele planning nu door elkaar maar moeten we vanaf maandag iedere opslag geld betalen, onnodig maar zo gaat dat hier.

Wordt vervolgd.

Groetjes

Jan

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *