Stichting Cambodia-Dutch bestaat 15 jaar!

Zin in een heerlijk Cambodjaans hapje en drankje? Schrijf je dan vooraf in à 10 euro p.p. in ons winkeltje of via de website. Er is een mooi programma voor deze dag: Het winkeltje is open, er is live muziek en je kan via beeldscherm kennismaken met onze Cambodiaanse staf. Je vindt ons op het garageplein achter Floralaan Oost 162A hier in Eindhoven.

15 Jaar Stichting Cambodia-Dutch

We gaan vooral samen een feest vieren want 15 jaar is niet niks!

Het programma ziet er als volgt uit:

– 15:00 uur welkom en samen proosten

– 15:30 uur Rene, is boedhist en vertelt ons over het boedhisme, 95% van de Cambodianen is Boedhist

– 16:00 uur het Cambodiaanse team onder leiding van Phea is op groot scherm te zien, je kunt vragen stellen. Ondertussen zal Hans weer heerlijk koken op het plein met de kruiden die in Cambodia gebruikt worden.

– 18:00 uur Cambodiaanse hapjes proeven (voor degene die zich ingeschreven hebben) Op de muren van het plein is een tijdlijn te zien, wat is er voor moois gebeurd in 15 jaren dat CDO werkt en ondersteunt in Cambodia.
Er wordt een boekje uitgebracht met anekdotes, van Jan, mij en van vrijwilligers. Onder het genot van muziek een hapje en een drankje kunnen we elkaar weer ontmoeten en de banden verstevigen.

– 19:00 uur afsluiting

Mensen die mee willen eten met de Cambodiaanse hapjes kunnen 10 euro storten met vermelding van Feest Cambodia-dutch en naam.

Stichting cambodia-dutch

NL04ABNA0562408525

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *