Stichting Cambodia-Dutch is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers

Stichting Cambodia-Dutch is heel hard op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die ons willen helpen in onze dorpen in Cambodja.

Stichting Cambodia-Dutch zoekt studenten die stage willen lopen en enthousiaste algemene vrijwilligers, vanaf 21 jaar, tot en met vitale Vutters. Mensen die met een medische opleiding bezig zijn, dokters, tandartsen, oogartsen, verpleegkundige, fysiotherapeuten, docenten of mensen die een opleiding volgen hiervoor, mensen met sociaal pedagogische achtergrond, mensen die affiniteit hebben met muziek, kunst, sport, kunnen workshops geven, mensen die handig zijn op een naaimachine of met hout kunnen werken kunnen we heel goed gebruiken, studenten en ervaringsdeskundige vanuit de agrarische sector graag reageren.

De vrijwilligersbijdrage die we van je vragen is 360 euro. Dit bedrag is voor vier weken (voor zes dagen per week verblijf in het vrijwilligershuis, exclusief eten). De kosten in het weekend, in bijvoorbeeld de stad zijn voor jezelf. De vrijwilligersbijdrage is laag, omdat we het vrijwilligerswerk laagdrempelig en betaalbaar willen houden en het minimale verblijf als vrijwilliger is een maand.

Stuur een mail naar volunteers@cambodia-dutch.org voor informatie.

Elke laatste zaterdag van de maand is er voor alle geïnteresseerden een info met presentatie over visie en missie van onze organisatie en het wonen en werken op de dorpen. Aanvang 12.00u Floralaan Oost 162 (achter op het plein )Eindhoven

Zaterdag 25 augustus, zaterdag 29 september, zaterdag 27oktober, zaterdag 24 november en zaterdag 29 december.

Als je na onze introductie hebt besloten hebt om voor ons als vrijwilliger te komen werken, volgt er een goede voorbereiding die plaats vind op alle eerste zaterdagen van de even maanden. Alle vrijwilligers dienen deze voorbereidingsdag verplicht te volgen.

Zaterdag 4 augustus, zaterdag 6 oktober en zaterdag 1 december.

Fairtrade!! Naast tweedehands kleding, speelgoed en snuisterijen, bieden wij in onze Cadu-Home en Winkel fairtrade artikelen uit Cambodja aan, welke we in samenwerking met Angkor Recycled aanbieden. Angkor Recycled is een organisatie welke plastic cement-, rijst- en visvoerzakken vermaakt tot o.a. Tassen. Hiermee ondersteunt men diverse gezinnen welke onder de armoedegrens leven.

Wij werken in de winkel met een grote groep vrijwilligers, die zich allen enorm inzetten. De sfeer is uitstekend en wij zouden graag ons team willen versterken. Hierbij denken wij aan vrijwilligers voor diverse taken als:

  • fondsen werven
  • presentaties geven op scholen
  • service clubs en bedrijven aanschrijven
  • naar relevante workshops, lezingen en netwerkdagen gaan
  • acties opzetten
  • kleding inpakken
  • in de winkel helpen
  • info dagen verzorgen

Binnenkort openen wij ook een webwinkel, zodat onze artikelen voor iedereen beschikbaar worden!
Openingstijden Cadu-Home en winkel, elke zaterdag van 11.00 tot 16.00u. Adres: Floralaan Oost 162 (achter op het plein) Eindhoven

Voor info: stichting@cambodia-dutch.org
Stichting Cambodia-Dutch, Strobloemstraat 17,5643JW Eindhoven, tel 0651105340, ANBI 8195 41 552, KvK 17227679, ABN Amro 56 24 08 525

Stichting Cambodia-Dutch is Calibris gecertificeerd

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *