Wijgaard Hees kerstgroet

Wijgaard Hees steunt onze organisatie sinds 2009 jaarlijks, waarvoor wij als organisatie zeer dankbaar zijn. Afgelopen jaar hebben we middels steun van Wijgaard Hees kunnen werken aan diverse projecten zoals; het Moringa project, het naaiatelier in Takeo, container met diverse hulpgoederen, het onderwijs en de medische post. Het kan niet anders dan dat we zeer verheugd zijn over het nieuws dat Wijgaard Hees ons ook dit jaar weer zal verblijden met een schenking van € 10.000,- !

Ook dit jaar krijgen we van Wijngaard Hees de vrijheid om het bedrag in te zetten op diverse lopende projecten. Deze steun kunnen ze ons alleen geven, als hun project ook succes heeft. Jullie kunnen daarbij helpen door de heerlijke wijnen van Wijngaard Hees te kopen, waarvan de opbrengst weer ten goede komt van onze projecten! Het mag wat ons betreft dit jaar best een glaasje meer zijn!

[hr_invisible]

Kerstgroet Wijngaard Hees

[hr_invisible]

VOORSPOEDIG 2014 TOEGEWENST DOOR RENÉ EN CARRY

Beste allemaal,

Informatie voor iedereen die belangstelling heeft voor onze lekkere wijnen van Wijngaard – Hees. Bedankt voor de hulp bij: oogsten, sparen van flessen en het drinken van onze wijnen.

Ook dit jaar weer 10.000,- euro overgeboekt voor de instandhouding van de al gerealiseerde projecten in Cambodja.

Door informatie die wij kregen van kennissen die daar ter plaatse een periode vrijwilligerswerk gedaan hebben, zijn wij er zeker van dat onze bijdrage tot op de laatste cent goed besteed wordt.

Wij zijn wat vroeg met deze informatie, maar ruim op tijd met deze cadeautip voor de komende feestdagen: een fles of een doos ‘Nijmeegse Heese’ wijn.

Wij zijn vaak aanwezig in de wijngaard, of voor de zekerheid even bellen, loop rustig binnen voor een fles 5,- euro, twee flessen in cadeauverpakking 10,- euro of een doos van 6 flessen 25,- euro, er is voorraad voldoende.

Vanaf donderdag 19 december tot maandag 30 december zijn wij er niet.

Meer informatie, ook voorradige wijnen, is te vinden op onderstaande websites.

Tot ziens in de wijngaard.

René en Carry Hoenselaars – Basart Kerkpad 32, 6543 XP Nijmegen Telefoon 024 – 377 64 19

eMail Wijgaard Hees: info@wijngaardhees.nl
Website Wijgaard Hees

ING 409.24.15 t.n.v. “Wijngaard Hees” Hoenselaars

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *