Nieuwsbrief november 2023

Zaterdag 9 september hebben we het 15 jarig bestaan van onze Stichting gevierd met een gezellig feest op het plein bij ons kringloopwinkeltje. Het was fijn om zo veel trouwe vrienden en donateurs weer te zien. Het was een moment om terug te kijken naar de projecten die we de afgelopen jaren gerealiseerd hebben, maar we zouden Cambodja-Dutch niet zijn als we niet al weer volop nieuwe plannen zouden maken.

Op bezoek in Cambodja

Rita en haar man Wil zijn met Robert( bestuurslid en webmaster) en Ingrid begin november naar Cambodja vertrokken en nu net teruggekeerd. Daar konden ze ervaren hoe de Cambodjaanse staf mooi werk verricht. Phea met zijn rechterhand Thearith dragen de organisatie van het CDO, daarbij geweldig ondersteund door Chakrei, die als accountant de financiƫle kant voor zijn rekening neemt. Ze hebben een prachtige PowerPointpresentatie gemaakt over ons Better Life Education project. Ook heeft Thearith informatie over het schoolbezoek van de leerlingen met grafieken inzichtelijk gemaakt. Het afnemen van het aantal leerlingen tijdens het oogstseizoen werd heel duidelijk. Iets waar de leraren rekening mee kunnen houden in hun planning en voorbereiding.

Een heel prettige ervaring was het om te merken dat Thearith en Loern zich met zoveel plezier ontwikkelen, zich bijscholen en het geleerde toepassen. Zij waren opnieuw naar de bijeenkomst van API geweest in Phnom Penh. API is een partnerorganisatie van Wilde Ganzen waar CDO al jarenlang mee samenwerkt. Ze leren daar projecten opzetten en leren ook de fijne kneepjes van het werven van fondsen.

Wil je meer van onze nieuwsbrief lezen?

Lees hier de hele Nieuwsbrief november 2023!

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *