Chhuk


Sinds 2006 werkt de Cambodia-Dutch Organization in de prachtige omgeving van het dorpje Chhuk, het ligt 30 kilometer ten zuidoosten van de stad Siem Reap,¬†waar traditionele rijstboeren en hun families wonen. Lees verder “Chhuk”

Medical post

Medische post


In 2010 werd in samenwerking met de bevolking en een plaatselijke bouwkundige het eerste deel van de medische post in de commune Khnar Po voltooid. Er werd ook een nieuwe put geslagen voor drinkwater. Lees verder “Medische post”

Takeo


Door de grote verbeteringen in levensomstandigheden van de Baca familie waar Jan Camp, zo nauw mee samenwerkte, kwamen familieleden uit het zuiden met het verzoek of ook daar een project gestart Lees verder “Takeo”

Rhomdeng


De school in Rhomdeng is na enkele verbouwingen flink verbeterd. Er zijn twee toilet- gebouwtjes geplaatst, er is een grote waterpomp op het plein gezet en het complex heeft weer een nieuwe omheining gekregen. Ook is er een bibliotheek gebouwd Lees verder “Rhomdeng”

CDO

Community Center


Cambodia-Dutch realiseert in samenwerking met Wilde ganzen een community center op het platteland van Cambodja. Het community center wordt gebouwd op grond van de commune, tegenover onze medische post in Khnar Po. Lees verder “Community Center”

projecten

Samroang


Na de succesvolle realisatie van het community centre in Khnar Po, gaan we ons nu inzetten om fondsen te werven voor een volgend project: Lees verder “Samroang”

Moringa


Jan Camp, die altijd op zoek is naar projecten die werkgelegenheid stimuleren, startte eind 2012 met het Moringa-project. Hij begon met een aantal Moringaboompjes in zijn tuin. Net zo snel als deze groeiden, vorderde ook het project. Lees verder “Moringa”