Shop Cambodja is onze winkel. Die is te vinden op het garagepleintje achter Floralaan 162 in Eindhoven. Het grootste deel van de winkel wordt gevuld met spullen die mensen ons brengen. De opbrengst komt geheel ten goede aan onze projecten in Cambodja.

Onze winkel: Kringloop Cambodia-Dutch

Met zo’n tien vrijwilligers sorteren we alle goede en mooie kleding, huishoudelijke spullen, sieraden, speelgoed, boeken, muziek en films en zorgen we dat de winkel er leuk uitziet. Alles wordt verkocht voor een kleine prijs. We hebben een groeiende klantenkring, die duurzaamheid belangrijk vindt en die mooi tweedehands graag een tweede kans geeft.

GEEF TWEEDEHANDS EEN NIEUWE KANS!

We zijn bovendien een kledingdepot en pakken oude en versleten kleding, gordijnen en stoffen in zakken. We hebben al honderden kilo’s ingeleverd.

Fair trade-producten

In onze fairtrade-hoek verkopen we de in Cambodja geproduceerde producten van onze eigen moringafabriek en op eerlijke wijze gemaakte tassen van gerecyclede cementzakken. Die zijn ook te bekijken in de Marktplaats webshop).

Openingstijden en locatie

IVM CARNAVAL IS ONZE WINKEL OP 10 FEBRUARI GESLOTEN!

Onze winkel is geopend op woensdag en zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. We zijn te vinden aan de Floralaan Oost 162 in Eindhoven, achter op de binnenplaats. Met inachtneming van de RIVM richtlijnen!