In een loods aan het garagepleintje achter Floralaan 162 in Eindhoven hebben we ons Cambodia-Dutch winkeltje. We verkopen er moringaproducten en kleurige, fairtrade gemaakte, tassen van gerecycelde cementzakken (deze kan je ook bekijken in de webshop).

Cambodia-Dutch winkeltje

Het grootste deel van de winkel wordt gevuld met spullen die mensen ons brengen. Met zo’n vijftien vrijwilligers sorteren we alle goede en mooie kleding, huishoudelijke spullen, sieraden, speelgoed, boeken, muziek, film enz. en zorgen dat de winkel er leuk uitziet. Alles wordt verkocht voor een kleine prijs. We hebben al een vaste klantenkring die regelmatig even komt snuffelen.

Sinds we kledingdepot zijn, pakken we oude en versleten kleding, gordijnen en stoffen in zakken. We hebben al honderden kilo’s ingeleverd. De opbrengst daarvan en die van ons winkeltje komen geheel ten goede van onze projecten in Cambodja.

Openingstijden: woensdag en zaterdag van 11:00 – 16:00 uur

LET OP! Op zaterdag 26 april (Koningsdag) zijn wij gesloten. Vanwege vakantie van zaterdag 20 juli t/m zaterdag 3 augustus 2019 is de winkel ook gesloten.

Locatie winkel:

CDO

Locatie Shop Cambodja (winkel/loods): Floralaan Oost 162 (achter op de binnenplaats/pleintje) in Eindhoven.