Onze Shop Cambodja is te vinden op het garagepleintje achter Floralaan 162 in Eindhoven. Het grootste deel van de winkel wordt gevuld met spullen die mensen ons brengen.

Cambodia-Dutch winkeltje

Met zo’n tien vrijwilligers sorteren we alle goede en mooie kleding, huishoudelijke spullen, sieraden, speelgoed, boeken, muziek, film enz. en zorgen dat de winkel er leuk uitziet. Alles wordt verkocht voor een kleine prijs. We hebben een groeiende klantenkring, die duurzaamheid belangrijk vindt en die mooi tweedehands een tweede kans geeft. In onze fairtrade hoek verkopen we de in Cambodja geproduceerde producten van onze eigen moringafabriek en op eerlijke wijze gemaakte tassen van gerecyclede cementzakken. (deze kan je ook bekijken in de Marktplaats webshop).

ONZE WINKEL IS OP WOENSDAGEN EN ZATERDAGEN VAN 11:00 tot 16:00 uur GEOPEND!
(met inachtneming van de RIVM richtlijnen)

Sinds we kledingdepot zijn, pakken we ook oude en versleten kleding, gordijnen en stoffen in zakken. We hebben al honderden kilo’s ingeleverd. De opbrengst daarvan en die van ons winkeltje komen geheel ten goede aan onze projecten in Cambodja.

Wij verkopen ook online veel spullen uit onze winkel. Kijk voor leuke aanbiedingen op onze Cambodia-Dutch Marktplaats pagina!

Openingstijden: woensdag en zaterdag van 11:00 – 16:00 uur

Geef tweedehands een tweede kans!

Locatie winkel:

CDO

Locatie Shop Cambodja (winkel/loods): Floralaan Oost 162 (achter op de binnenplaats/pleintje) in Eindhoven.